top of page

Numeria - Regnskapskontoret som bryr seg

Fremtiden er digital. Derfor er folk viktigst

Numeria er et topp moderne regnskapsbyrå lokalisert i Trondheim's flotteste kontorbygg ved Ranheimsvegen 9. Vi tilbyr regnskapstjenester for små og mellomstore bedrifter ved bruk av heldigitale systemer som bl.a Poweroffice og Tripletex. Vi er ledende når det gjelder å automatisere mest mulig av regnskapsføringen. Våre kompetente medarbeidere har god IT-forståelse, og jobber for at det skal bli færrest mulig timer brukt på tradisjonell bilagsføring.

 

Vi er fremtidens regnskapsbyrå! Ønsker dere å sette bort alt av regnskapsførsel, eller vil dere gjøre mer selv? Vi er fleksible når det gjelder å tilpasse regnskapsoppdraget til deres behov og ønske. Med dagens supre regnskapssystemer kan vi jobbe parallelt i samme data, og vi kan være behjelpelig med opplæringstimer av både system og generell regnskapsførsel, slik at du kan gjøre mer selv. 

Vi er opptatt av å ta vare på våre kunder og det er viktig for oss med personlig kundeservice. 
Det er hos oss folka som er i fokus. Vi skal ansette dyktige og serviceinnstilte medarbeidere, slik at du er trygg på at du får den hjelpen du trenger, når du trenger den. Vi har som mål å være din foretrukne sparringspartner innen regnskap og økonomitjenester. For vi vet at

- Sammen når vi nye høyder. 

Vi kan hjelpee deg og din bedrift med bl.a regnskapsføring, årsregnskap, skattemelding, timeregistrering, lønnskjøring, MVA-melding, arbeidskontrakter, stiftelse av selskap, prosjektregnskap, skatt og avgift, selskapsrådgivning m.m. 

Ta kontakt med oss i dag om du trenger bistand eller er på utkikk etter en ny "toppmoderne" regnskapsfører for din bedrift. 

Nøyaktig - Utadvendt - Moderne - Effektiv - Relevant - Interessert

regnskapsfører

Hos oss i Numeria - Regnskap & Rådgivning får du:

  • Rett regnskap til riktig tid. Vi er oppdatert på det siste av lovverk, og sørger for å levere riktig regnskapet innen gitte frister. 

  • Tidsbesparelse. Du bruker mindre tid på administrativt arbeid, og kan bruke tiden din på utvikling og verdiskapning for bedriften.

  • Full kontroll på regnskapet. Ved hjelp av gode systemer og bistand fra våre regnskapsførere, bidrar vi med vårt til at du skal få full kontroll på regnskapet. 

  • Et tilpasset regnskapssystem for ditt behov. Gjennom tett samarbeid og god oppfølging finner vi en optimal løsning tilpasset dine behov.

  • Fleksible løsninger. Vi og våre systemer vokser med kunden. Vi er med deg der du er, og alt kan tilpasses ditt behov der og da. 

  • Alltid tilgjengelig regnskap og rapporter. Systemet er med deg hvor som helst og når som helst. Alt du trenger er nettilgang.

  • Serviceinnstilte og dyktige regnskapsrådgivere. Våre regnskapsførere vil alltid strekke seg det ytterste, for å kunne gi den beste servicen til våre kunder. Vi skal være tilgjengelige, jordnære og nysgjerrige.

Kontakt oss for mer informasjon

Vi er her for å hjelpe deg. Kontakt oss per telefon, epost eller via våre sosiale medier sider. 

Numer regnskapsfører trondheim

Iselin Faksnes
Daglig leder/Statsautorisert regnskapsfører

Besøk oss

bottom of page