top of page

Numeria - Regnskapskontoret som bryr seg

Fremtiden er digital. Derfor er folk viktigst

Numeria - Regnskap og rådgivning er et nytt og moderne autorisert regnskapskontor i Trondheim. Vårt hovedkontor finner du i Norges flotteste bygg ved Ranheimsvegen 9.  Vi bruker digitale plattformer, og leverer regnskapstjenester over hele landet. 

Vi hjelper deg med regnskapsføring, årsregnskap og ligningspapirer, timeregistrering, lønnskjøringer, arbeidskontrakter, stiftelse av selskap, skatt og avgift, selskapsrådgivning m.m. 

 

Hos oss er det folkene som er i fokus. Vi har fokus på å ansette dyktige og serviceinnstilte folk, slik at vi kan yte det beste til våre kunder. Med folk i fokus, mener vi også at vi har deg i fokus. Vi ønsker å skape sterke og tette bånd med våre kunder. Vi har som mål å være din foretrukne sparringspartner innen regnskap og økonomitjenester. For vi vet at

- Sammen når vi nye høyder. 

Nøyaktig - Utadvendt - Moderne - Effektiv - Relevant - Interessert

regnskapsfører

Hos oss i Numeria - Regnskap & Rådgivning får du:

  • Rett regnskap til riktig tid. Vi er oppdatert på det siste av lovverk, og sørger for å levere riktig regnskapet innen gitte frister. 

  • Tidsbesparelse. Du bruker mindre tid på administrativt arbeid, og kan bruke tiden din på utvikling og verdiskapning for bedriften.

  • Full kontroll på regnskapet. Ved hjelp av gode systemer og bistand fra våre regnskapsførere, bidrar vi med vårt til at du skal få full kontroll på regnskapet. 

  • Et tilpasset regnskapssystem for ditt behov. Gjennom tett samarbeid og god oppfølging finner vi en optimal løsning tilpasset dine behov.

  • Fleksible løsninger. Vi og våre systemer vokser med kunden. Vi er med deg der du er, og alt kan tilpasses ditt behov der og da. 

  • Alltid tilgjengelig regnskap og rapporter. Systemet er med deg hvor som helst og når som helst. Alt du trenger er nettilgang.

  • Serviceinnstilte og dyktige regnskapsrådgivere. Våre regnskapsførere vil alltid strekke seg det ytterste, for å kunne gi den beste servicen til våre kunder. Vi skal være tilgjengelige, jordnære og nysgjerrige.

Kontakt oss for mer informasjon

Vi er her for å hjelpe deg. Kontakt oss per telefon, epost eller via våre sosiale medier sider. 

Numer regnskapsfører trondheim

Iselin Faksnes
Daglig leder/Statsautorisert regnskapsfører

Besøk oss

bottom of page