top of page

Én app,
Mange muligheter

Få full kontroll på regnskapet fra lomma. 

Enkel app gir mindre friksjon i bedriften ved kjapp og umiddelbar betaling av faktura, føring av timer, ferie, fravær og utlegg.

Download on the App Store
Get it on Google Play
poweroffice mobil app numeri

Effektiv arbeidsflyt - mer tid til å skape verdier

Godkjenne og betale faktura

Betal direkte fra PowerOffice-appen uten å måtte gå innom nettbank. Koblet direkte opp til alle norske banker.

Timeregistrering

Før timene på fara. I appen kan du og dine ansatte enkelt føre timer og knytte dette direkte opp mot prosjekt.

Reiseregning og utlegg

Ingen unnskyldninger. Gjør unna utlegg i en fei. Med appen kan du levere utlegg og bilag med noen få trykk.

Tilpasset ditt behov

Økonomi er viktig for alle, men alle er ikke like opptatt av økonomi. Få bedriften til å trekke sammen. Gode rutiner er enklere med et smidig system som som setter mennesker først. I Poweroffice kan du tilpasse ditt dashboard, slik at du rask finner det du trenger. 

Få raske svar

PowerOffice effektiviserer samarbeidet mellom bedrift og regnskapsfører. Send meldinger direkte i PowerOffice, med link til området som trenger avklaring. Slik sparer du tid og alle samtaler samles på ett sted.

Kobling mot andre systemer

Spar tid med en økonomiplattform optimalisert for ditt behov. Knytt sammen det du trenger for å få jobben gjort. Poweroffice tilbyr direkte koblinger mot flere eksterne fagsystemer og nettbutikker som WooCommerce og Shopify. 

Full oversikt

Med PowerOffice får du full oversikt over det du trenger i den daglige driften. Hent ut ønskede rapporter enkelt fra ditt dashboard. Få full oversikt over timer og prosjekt, og med kobling direkte mot din bank, slipper du innom nettbank. Godkjenn og betal regninger rett fra PowerOffice.  Spar tid med å samle alt på ett sted!

bottom of page